Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

Ohjeet

Kun tilaat meiltä taulun lemmikistäsi, voit olla varma siitä, että lopputulos on ainutlaatuinen. Valikoimastamme löytyy monenlaisia tauluja, ja saat itse päättää, millaiselta lemmikkisi taulussa näyttää. Tärkeintä tietysti on, että lemmikkisi näyttää kuvassa itseltään, jolloin kaikki pystyvät helposti huomaamaan, että kuvassa on juuri sinun rakas karvakuonosi.
  • Taulun malliksi tarvitaan mahdollisimman tarkka kuva lemmikistäsi
  • Tavallinen kännykkäkuva kelpaa hyvin
  • Lähetä kuva meille ja valitse taulun tausta ja aihe
  • Otamme sinuun yhteyttä, jos ottamasi kuva ei sovi taulun malliksi

Taiteilijamme ei valitettavasti pääse tapaamaan lemmikkiäsi, joten tarvitsemme valokuvan siitä. Kuvan ei suinkaan tarvitse olla ammattilaisen ottama, vaan voit ottaa kuvan vaikkapa älypuhelimellasi. Lemmikkien kuvaaminen voi kuitenkin joskus olla hieman haastavaa, ja siksi teimme pienen valokuvausoppaan. Näillä ohjeilla valokuvan ottaminen onnistuu varmasti. Hauskoja kuvaushetkiä sinulle ja lemmikillesi!

Tee alkuvalmistelut huolellisesti

Jos et ole erityisen kokenut valokuvaaja, sinun kannattaa valmistautua kuvan ottamiseen huolellisesti. Sinun on toimittava kuvaustilanteessa nopeasti, koska lemmikkisi tuskin jaksaa poseerata täydellisessä asennossa kovin pitkään. Varmista siis jo etukäteen, että osaat varmasti käyttää kameraasi tai puhelimesi kameraa. Olisi harmi, jos täydellinen kuva jäisi saamatta teknisten ongelmien vuoksi!

Mieti myös, saatko otettua kuvan yksin, vai tarvitsetko jonkun kaveriksesi. Avustajasta voisi olla hyötyä, jos lemmikkisi ei millään ymmärrä, että sen pitäisi pysytellä hetki paikallaan. Kun avustaja ohjaa lemmikkiäsi, sinun on helpompi keskittyä kuvaamiseen. Jos lemmikkisi tottelee parhaiten sinua, voit suosiolla luovuttaa kameran avustajalle ja maanitella itse lemmikkiä katsomaan kameraa kohti.

Valitse riittävän valoisa kuvauspaikka

Kuvaa ei voi napata ihan missä vain, sillä kuvauspaikan valaistuksella on valtavan suuri merkitys. Jos kuva otetaan liian pimeässä, lemmikkisi piirteet jäävät kirjaimellisesti hämärän peittoon. Siksi on viisainta ottaa kuva päivänvalossa ulkona, tai hyvin valaistussa huoneessa. Lemmikkiä ei kannata kuvata vastavaloon, koska silloin tausta useimmiten ylivalottuu.

  • Kuvaa lemmikkisi ulkona päivänvalossa
  • Auringon on hyvä tulla sivusta, ei lemmikin takaa
  • Tarkista, että lemmikkisi turkki on kuvassa juuri oikean värinen

Kiinnitä huomiota kuvakulmaan ja asentoon

Jos otat maassa istuvasta lemmikistä kuvan seisaaltaan, mittasuhteet voivat vääristyä. Polvistu siis lemmikin tasolle, tai nosta lemmikkieläin vaikkapa tuolille. Lemmikki pitäisi saada pystyasentoon tai istumaan, jotta taitelijamme on helpompi tehdä työnsä. Ei kannata tavoitella liian erikoisia asentoja, vaan yrittää saada napattua luonteva kuva, jossa lemmikkisi näyttää juuri omalta itseltään.

  • Asetu lemmikkisi tasolle
  • Ota kuva suoraan edestä
  • Varmista, että lemmikki näkyy kuvassa kokonaan, korvia unohtamatta!

Kuvaa vain ja ainoastaan lemmikkisi

Sinulla saattaa jo ennestään olla upeita kuvia, joissa lemmikkisi esiintyy ihmisen tai toisen karvakuonon kanssa. Valitettavasti ne eivät sovellu malliksi, sillä taulun tekevä taiteilija tarvitsee kuvan, jossa lemmikkisi on yksin. Kun valokuva on otettu nimenomaan lemmikistäsi, se on varmasti riittävän tarkka. Voimme kuitenkin halutessasi tehdä myös taulun, jossa on useampi eläin.

Herkuista ja leluista on apua kuvaustilanteessa

Eikö lemmikkisi käyttäydy kuin ammattimalli vaan yrittää joka käänteessä livistää paikalta? Voit kokeilla lahjontaa, sillä herkkujen tarjoaminen saattaa olla yllättävän tehokas tapa saada eläin kiinnostumaan mallin työstä! Myös lelun heiluttaminen ja ääntely voivat saada lemmikkisi katsomaan kameraa kohti juuri oikealla hetkellä. Tunnet varmasti lemmikkisi tavat ja keksit toimivan konstin.

Tee kuvaustilanteesta rento ja hauska

Lopuksi vielä kaikkein tärkein neuvo. Älä ota paineita täydellisen kuvan ottamisesta, sillä jos sinä stressaannut, myös lemmikkisi ahdistuu. Saat kaikkein parhaan kuvan, kun otat rennosti ja annat lemmikkisi nauttia huomion keskipisteenä olemisesta. Jos valokuvan ottaminen ei heti onnistu, kokeile myöhemmin uudestaan. Pienen leikkitauon jälkeen lemmikkisi saattaa istahtaa kameran eteen täysin vapaaehtoisesti!

Nopea toimitus suoraan kotiisi
Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
Helppo kuvien lataus
Korkea laatu ja tyytyväisyystakuu