Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

Palautusoikeus

My Proud Pets valmistaa jokaisen taideteoksen aina täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja siksi normaalit verkkokaupan palautusehdot eivät koske tuotteitamme. Koska My Proud Pets taideteokset ovat asiakkaan henkilökohtaisten toiveiden mukaan räätälöityjä, emme voi myydä niitä eteenpäin, minkä vuoksi emme valitettavasti voi hyväksyä tuotepalautuksia. Otathan tämän huomioon tilausta tehdessäsi.

 

Sinulle on toimitettu väärä tuote tai haluat peruuttaa tilauksesi

Siinä tapauksessa, että sinulle toimitettu tuote on väärä, väärän kokoinen tai muuten viallinen, me tietysti korvaamme sen uudella. Viallisesta tai hajonneesta tuotteesta tulee ilmoittaa 48 tunnin kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, jotta korvausehdot täyttyvät. Yli 48 tuntia tilauksen vastaanottamisesta tehdyistä ilmoituksista emme voi luvata täyttä korvausta.

Jos muutat mielesi tilauksesi suhteen, voit perua tilauksesi maksuttomasti 48 tunnin sisällä sen tekemisestä. Jos peruutus on tehty yli 48 tuntia tilauksen tekemisestä, käsittelemme sen tapauskohtaisesti. Näissä tapauksissa emme valitettavasti voi luvata täyttä hyvitystä tilauksesta. Tämä johtuu siitä, että taiteilijamme yleensä aloittavat työn tilausten parissa heti tilauksen tekemisestä.

Huonolaatuinen valokuva johtaa huonolaatuiseen taideteokseen

Huonolaatuiset kuvat johtavat huonolaatuiseen taideteokseen. Taideteos tehdään sen kuvan pohjalta, jonka asiakas on meille lähettänyt tilausta tehdessään. Asiakkaan vastuulla on, että hänen lataamansa kuva on korkealaatuinen ja My Proud Pets -tilausehtojen mukainen. Jos asiakkaan lataama kuva ei täytä valokuville asettamiamme laatuvaatimuksia, emme valitettavasti voi luvata korkealaatuista taideteosta.

Asiakas voi liittää kommentteja tilaukseen, jos hän haluaa esittää erityistoiveita sen suhteen. Emme valitettavasti voi kuitenkaan täyttää kaikkia toiveita. Emme esimerkiksi voi lisätä taideteokseen sellaisia kasvonpiirteitä, joita meille lähetetyssä mallikuvassa ei ole. Voimme kuitenkin tehdä pieniä korjauksia mallikuvaan, esimerkiksi poistaa valokuvissa esiintyvää punasilmäisyyttä.

Esimerkkiteokset on valmistettu korkealaatuisten mallikuvien pohjalta

Otathan tilausta tehdessäsi huomioon, että kaikki sivullamme esiintyvät malliteokset on tehty korkealaatuisten ja korkearesoluutioisten mallikuvien pohjalta. Ne eivät vastaa sitä todellista lopputulosta, mikä seuraa, jos lähetetty mallikuva on huonolaatuinen. Sameat tai muuten huonolaatuiset mallikuvat johtavat väistämättä lopputulokseen, joka on sivullamme esitettyjä malleja huonolaatuisempi.

Taiteilijamme eivät voi toteuttaa korkealaatuista taideteosta valokuvasta, josta ei saa selvää. Mutta he ovat ehdottomia alansa ammattilaisia. Jos lataamasi valokuva on korkealaatuinen, voit olla varma, että lemmikkiäsi esittävä taideteos on huomiota herättävän ensiluokkainen. Pidäthän siis huolta, että lataamasi mallikuva täyttää My Proud Pets-valokuville asettamat laatuvaatimukset.

Tuote ei vastaa odotuksiasi

Jos sinulle toimitettu taideteos ei ole viallinen, mutta olet silti tyytymätön tilaukseesi, toivomme, että ilmoitat asiasta meille. Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme saadun palautteen pohjalta. My Proud Pets on maailman johtava lemmikkien muotokuvia tarjoava yritys, ja olemme ylpeitä siitä, että pystymme aina tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaisen lopputuloksen.

Nopea toimitus suoraan kotiisi
Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
Helppo kuvien lataus
Korkea laatu ja tyytyväisyystakuu