Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

Toimitus

Tilauksen käsittely voi kestää 4-8 päivää, mutta kiireisenä aikana käsittelyaika voi olla jopa 2 viikkoa. Graafiset suunnittelijamme käsittelevät jokaisen tilauksen yksilöllisesti. jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen laadun. Toimitamme kaikkialle maailmaan. Jokaiseen toimitukseen tulee seurantakoodi. Toimitusajat: USA 3-5 työpäivää, UK 5-8 työpäivää, muu Eurooppa 5-10 työpäivää ja muu maailma 10-21 työpäivää.

  • Tilauksen käsittely kestää 4-8 päivää.
  • Toimituskulut alkaen 9,90 euroa.
  • Toimitusajat kolmesta päivästä eteenpäin.

Tilausten käsittely

Tilauksen käsittely meillä kesää tavallisesti noin 4-8 päivää. Kiireisinä aikoina, kuten jouluna tai muina juhla-aikoina, tilauksen käsittelyaika voi valitettvasti kasvaa jopa 2 viikkoon suuren kysynnän vuoksi. Tilauksen käsittely kestää tämän verran sen vuoksi, että jokainen tilaus käydään tarkasti läpi graafisten suunnittelijoidemme toimesta, jotta kykenemme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista laatua.

Jokaisen tilauksemme käsittelee graafinen suunnittelijamme, ja näin kykenemmekin takaamaan, että jokainen tilaus on takuulla laadukas sekä yksilöllinen. Jokainen tilaus käy läpi laatutarkastuksen, ja tarjoammekin vain parasta mahdollista laatua juuri sinulle. Haluamme, että jokainen tilaus on juuri asiakkaan toiveiden mukainen ja näin myös takaamme parhaan mahdollisen laadun sekä asiakaspalvelun.

Toimituskulut

Toimituskulumme vaihtelevat sen mukaan, minne tilauksesi lähetetään. Tällä hetkellä toimitamme Yhdysvaltoihin ja Kanadaan, Eurooppaan, Pohjoismaihin sekä muualle maailmaan. Toimituskulumme Yhdysvaltoihin ja Kanadaan ovat tällä hetkellä 12,90 euroa. Toimituskulumme Manner-Eurooppaan ovat tällä hetkellä 9,90 euroa. Pohjoismaihin toimituskulumme ovat tällä hetkellä 9,90 euroa. Muualle maailmaan toimituskulut ovat tällä hetkellä 14,90 euroa.

Tarkistathan aina tilaustasi tehdessäsi, että tarjoamme toimituksen juuri sinun tahtomaasi osoitteeseen. Toimituskulumme voivat vaihdella suurempien ja laajempien tilausten yhteydessä, joten otathan tämän huomioon tehdessäsi suurempia ja laajempia tilauksia. Jokaiseen tilaukseen ja toimitukseen liitetään mukaan seurantakoodi, jonka avulla voit hyvin helposti seurata tilauksesi toimitusta paikallisen postin tai kuriiripalvelun välityksellä.

Toimitusajat

Toimitusaikamme vaihtelevat riippuen siitä, minnepäin maailmaa tilaus toimitetaan. Otathan huomioon, että toimitusajat eivät sisällä tilauksen valmistamiseen kuluvaa aikaa. Toimitusaikamma Yhdysvaltoihin on tällä hetkellä 3-5 työpäivää, Kanadaan, Australiaan ja Britteihin 5-8 työpäivää, Eurooppaan 5-10 työpäivää sekä muualle maailmaan 10-21 työpäivää. Toimitusajat voivat vaihdella paikallisen postin sekä COVID-19 -tilanteen johdosta.

Nopea toimitus suoraan kotiisi
Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
Helppo kuvien lataus
Korkea laatu ja tyytyväisyystakuu